Philips W21W 12V Vision LED RED intense 2ks 12838REDX2

Produkt Philips W21W 12V Vision LED RED intense 2ks 12838REDX2 z kategorie autožárovky od výrobce Philips najdete na Svetla-zarovky.cz za 706 Kč. Celý popis 706 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Patice: W3x16d, Napětí: 12V, Tvar: W21W, Technologie: LED, Životnost: 5000h, Barva světla: červená

Jasné blinkry. Stylová jízda.

Pro stylové řízení využijte výhod signalizačních světel s intenzivními barvami. Brzdová světla Philips Vision LED [?W21W] jsou jasná, intenzivně červená a vypadají dobře, takže můžete signalizovat bezpečně a stylově.

Vylepšete svá světla, vylepšete svůj styl

Hlavním cílem venkovního osvětlení je lépe vidět a být viděn, ale není důvod, proč zároveň nevypadat dobře. Pokud chcete upgradovat svůj styl, aniž byste si pořizovali nový vůz, můžete být výměna venkovního osvětlení za LED dobrou investicí. Upgradujte venkovní osvětlení o intenzivně rudá brzdová světla, zářivě oranžové blinkry a zářivě bílá poziční a couvací světla. Váš vůz vyjadřuje váš styl, proto se prezentujte externími signalizačními světly LED Philips.

Jasnější signalizační světla pro větší bezpečnost

Signalizace zamýšleného pohybu vašeho vozidla je klíčová pro vaši bezpečnost. Aby se zabránilo kolizím, potřebují ostatní vědět, co provádíte. Jasná signalizační světla zajistí, že budete vidět a tím pádem více v bezpečí. Ať couváte, odbočujete nebo brzdíte, signalizační světla Philips Vision LED poskytují potřebný výkon a ostatním řidičům důležitý čas na víc na reakci na váš pohyb.

S okamžitými brzdovými světly je rychlé brzdění bezpečnější.

U běžných světel trvá déle, než se rozsvítí a dosáhnou nejvyššího výkonu. Na druhou stranu LED světla se rozsvítí okamžitě. Tyto rozdíly představují zlomek sekundy. Při prudkém brzdění jsou zlomky sekundy rozhodující. Například při rychlosti 100 km/h se rozdíl v reakci pouhých čtyř desetin sekundy rovná 11 metrům reakční vzdálenosti – to je přibližně 2,5 m prostoru na myšlení navíc. S brzdovými světly Philips LED se o vašem záměru brzdit dozví řidič za vámi okamžitě.

Vlastnosti produktu

Ano
Product type id:ND175
SOCKET_ND175:W21W
TECHNOLOGY_NC012:LED
LAMPS:Ano
TYPE_ND175:žárovky typu W
LED:Ano
TYPE_ND175:žárovky typu H
Barva svítidla:červená
Ean: 8718696270189 Značka: Philips Prodejce: Kupzarovky
114379
Produktů
1222
Kategorií
364
Značek